Gå til indholdet

Om Hjertebageren

Vores filosofi er, at et godt brød bagt med omtanke, leveret med service baseret på ægte interesse for dine behov – det skaber glæde!
Vores produkter er blevet forfinet igennem generationer og vi værnet om vor forfædres arv. Det er den arv, der har gjort at vi i dag har en kvalitet som ikke kan sidestilles med nogen anden inden for bagerbranchen. Nøgleordet til vores bagværk er kvaliteten, hvor alle vore råvarer er af den ypperst kvalitet, og vi følger dagligt op på, at produkterne lever op til kundebehovet.

Selvfølgelig er nye produkter kommet og gået, men det basale bagerhåndværk er blevet fastholdt i Hjertebagerne, hvor gode gamle opskrifter hører stadig med til vores hovedingredienser.

 

Hjertebageren i dag

Hjertebageren ejes og drives af Shady Hassania. Bageriets historie startede i 2011, da ejendommen på Marksvinget 19 blev bygget og Shady Hassania grundlagde sit bageri i den helt nybygget center.
Shady valgte at indrette butikken som sit eget hjem.

Vi har i dag mange ansatte fordelt på bageri og butik . Alle vore ansatte gør en unik forskel – og det er vigtigt for os, at hver især er glade for at arbejde hos os. På den måde er den positive energi altid på toppen, og det kan mærkes i produktionen, i den hyggelige atmosfære i butikken – som smitter!

 

hjertebageren_slide_06

 

 

hjertebageren_brod_001

hjertebageren_dagligvarer_01